Blue Water åpnet nytt kontor

Selskapet på plass like ved Arlanda.

Publisert Sist oppdatert

Blue Water Shipping har åpnet kontor i den svenske hovedstaden Stockholm. Kontoret blr liggende like utenfor Stockholm-Arlanda, Sveriges største flyplsas, rundt fire mil fra sentrum av Stockholm.

- Stockholm er et viktig forretningsområde i Sverige. Vi har i dag allerede mange eksisterende kunder i og omkring Stockholm. Våre kunder og forretningsforbindelser verden over forventer at Blue Water har den samme geografiske dekningen i Sverige, som vi har i Danmark, Norge og Finland. Det er derfor logisk at vi åpner et kontor som fokuserer på å utvikle vår vei-, sjø- og flyfrakt i området, sier Björn Jensen, sjef for Blue Water i Sverige.

Blue Water i Sverige ble etablert i 2007 og har i dag 15 medarbeidere i Gøteborg og Stockholm. Målet er å bli en stor aktør i den nordiske fraktindustrien.

- Sverige er det største markedet i Skandinavia, med mange ledende industrier - en åpning av et kontor i Stockholm vil bety mye for en videre utvikling av nettverket. Vår brede kompetanse, og den ekspertisen vi besitter gjennom mange års erfaring med selv de mest utfordrende prosjekter, gjør oss i stand til å utføre enhver oppgave, noe vi nå også kan tilby i Stockholm, sier Jensen.

Kontoret i Stockholm åpnet 1. September, og selskapet har ansatt Fredrik Pellegrini (26), som fokuserer på salg i Stockholm-området og de nordlige deler av Sverige.