Blue Water overtar Partner Solution

Blue Water Shipping trapper opp i Norge og overtar transportfirmaet Partner Solution 1. juli.

Publisert Sist oppdatert

Det danskeide transport- og logistikkfirmaet styrker posisjonen på det norske markedet med overtagelse av Partner Solution, et selskap med 15 ansatte ved kontorer i Vestby, Stavanger og Bergen.

Med dette oppkjøpet vil Blue Water Shipping ha 60 ansatte i Norge.

Matcher

- Partner Solution er sterke innen sjø-, fly- og biltransport, hvor også Blue Water Shipping har en sterk posisjon. I tillegg jobber vi i dedikerte segmenter som olje/gass, prosjekttransport, cruise- og havnetjenester, sier daglig leder Thomas Kejser-Lervik i Blue Water Shipping.

Worldwide

Lars Ophus, grunnleggeren av Partner Solution, vil være ansvarlig for Blue Waters norske sjø- og flyavdeling, samt kontorene i Bergen og Stavanger. Han ser frem til å være en del av et internasjonalt transportselskap med mer enn 65 kontorer worldwide.

- Blue Water er en sterk organisasjon med mange muligheter, og våre to bedrifter har de samme verdiene om fokuset på kundene, være lokalisert i nærheten av dem, samt ha kompetente medarbeidere innen transportløsninger kundene etterspør, sier Ophus.

Oppkjøpet i Norge inngår i konsernets målsetning om å styrke Blue Water Shippings posisjon i Norge, Danmark, Sverige og Finland gjennom organisk vekst, samt oppkjøp.