Blue Water viser muskler

Blue Water Shipping åpner kontor i oljebyen Stavanger.

Publisert Sist oppdatert

- En naturlig utvikling av Blue Waters aktiviteter innen olje- og energiindustrien. Stavanger er sentrum for Norges oljeutvinning. Vi har allerede mange eksisterende kunder i og rundt Stavanger. Nå vil vi tilby gamle og nye kunder lokal ekspertise gjennom vårt nye kontor, forteller Thomas Bek, ansvarlig for Blue Water Shippings globale utvikling innen transport til olje- og gassindustrien.

Globalt

Han viser til at selskapet allerede har avdelinger i flere av verdens knutepunkter innen dette segmentet, som Houston, Rio de Janeiro, Aberdeen, Dubai, Singapore og i det Kaspiske området.

– Stavanger-kontoret representerer et viktig ledd i utviklingen av nettverket, understreker Bek.

Økende interesse

Aktiviteten og etterspørselen etter transport- og logistikkløsninger innen olje- og gassprosjekter i Stavanger er stigende, forteller Thomas Kejser-Lervik, ansvarlig for Blue Water Shipping i Norge.

Kontoret i Stavanger åpner 1. juni i år med Ingve Iversen (38) som daglig leder. Han har solid lokalbekjentskap og et bredt nettverk, ikke minst fra flere utstasjoneringer utenfor Norge, blant annet i Nord-Afrika.

Godt fotfeste

Blue Water Shipping AS i Norge ble etablert i Oslo i 2008, og har over 20 medarbeidere. Kontoret tilbyr globale transportløsninger med bil, fly og båt.

Danmarkstrafikken har siden oppstarten vært et bærende element for kontoret med 250 biler inn til Norge hver uke, hvorav 25 går til Stavanger-regionen. Satsningen på en fly- og sjøfraktavdeling de to siste årene bærer nå frukter. Dette er en vekst som Blue Water Shipping forventer vil fortsette med det nye Stavanger-kontoret.