Sier takk for seg

Schenkers salgs- og markedsdirektør Bjørn Tore Elstad forlater bransjen og tar fatt som daglig leder i Autostradagruppen i Skien.

Publisert Sist oppdatert

– Dette valget gir mindre pendling og mer tid til familien, etter nærmere 15 års pendling til Oslo og omegn. Ikke minst får jeg mer tid til min datter på ni år, forteller Elstad til Mtlogistikk.

Vil savne bransjen

Han understreker det store savnet av bransjen og alle de flotte kollegene.

- Det er vemodig å forlate Schenker etter snart 20 år i selskapet. Jeg er takknemlig for de mulighetene jeg har fått, og har hatt en fantastisk karriere fra jeg startet som befrakter og senere i ulike roller i Schenker, etter min mening den beste arbeidsplass man kan ha innen bransjen, sier Elstad som ikke ser bort fra at han engang er tilbake i en spennende transport- og logistikkbransje.

Søker erstatter

Nå er Schenker på jakt etter ny salgs- og markedsdirektør.

Bjørn Tore Elstad skal nå lede Autostradagruppen i Skien med fem bilbutikker og fire verksteder, med en omsetning på 1 milliard kroner i 2015. Selskapet selger ca. 3000 biler i året, og forhandler følgende bilmerker: Volvo, Subaru, Jaguar, Land Rover, Maserati, Ferrari, og dyrere import biler.