Bjørgus Budbil har nylig flyttet til nye og større lokaler, og også økt effektiviteten med  K2 fra Fleet 101.
Bjørgus Budbil har nylig flyttet til nye og større lokaler, og også økt effektiviteten med K2 fra Fleet 101.

Bjørgs Budbil med Fleet 101

Transport- og logistikkfirmaet Bjørgs Budbil og Transport har i løpet av 2016 lansert TMS-systemet K2 fra Fleet 101.

Publisert

- I løpet av året som har gått har vi byttet ut det gamle systemet vårt og installert K2 – og vi angrer ikke ett sekund, sier Martin Flenstad, markedssjef i Bjørgs Transport, i en pressemelding.

- Fra å tidligere ha hatt et gammelt system som ikke videreutvikles i takt med våre kunders krav, var K2 som en reise inn i framtiden. K2 er enkelt å jobbe i og har effektivisert arbeidet vårt, noe som har skapt forutsetninger for at vi kan vokse videre, legger Flenstad til.

I 2016 flyttet Bjørgs Transport til og med til nye lokaler på Lørenskog. I forbindelse med dette utvides lager- og terminalkapasiteten betraktelig.  Der tilbys det tredjepartslogistikk- og lagertjenester samtidig som at den strategiske beliggenheten innebærer at volumet av gods som lastes om på terminalen for videre distribusjon i Norge økes betydelig.

Bjørgs Transport bruker Fleet 101 K2 for ordrehåndtering, trafikkstyring, prissetting, fakturering og som hovedbok. Utover dette brukes til og med hjemmesiden for kunder der de kan booke transport, få statusinformasjon om sine forsendelser via track & trace, skrive ut fraktdokumenter, beregne priser og laste ned statistikk.

I installasjon inngår det også et stort antall ulike EDI-løsninger opp mot kunder og samarbeidspartnere.