Ramberg i partnerskap

Fredrikstad bedriften Sped Trans AS har valgt den landsdekkende transportøren B.H Ramberg AS som sin nye partner.

Publisert Sist oppdatert

Partnerskapet omfatter distribusjon av pakker, stykkgods og del-partier. Ramberg skal besørge distribusjon på alle ruter Sped Trans ikke dekker selv.

Godt i gang

- Det vil daglig bli losset biler over Rambergs terminaler i Drammen og på Skedsmo. Vi er allerede godt i gang, da de første bilene rullet inn like før jul, forteller salgs- og markedssjef Thomas Lindland i B.H Ramberg.

Attraktiv

Ramberg fremstår i dag som en topp moderne logistikkbedrift og er blitt en svært attraktiv leverandør blant transportkjøpere og ikke minst kundegruppen speditører.

- Bedriften tok et strategisk valg for seks år siden hvor produktene skulle være stykk– og partigods i Norge, samt lagerhotell og crossdocking, sier Lindland. 

Mørke skyer

Han fremhever at det er noen mørke skyer i horisonten for bransjen. 

– Det meldes om fallende oljepriser, redusert kronekurs, uro i Europa og utsikter til økt arbeidsledighet, sier han, men fremhever også følgende

- Ramberg føler seg godt rustet til å takle også nedgang i markedet med godt motiverte medarbeidere med stort fokus på kundeservice og proaktivitet som er Rambergs store styrke. 

Har troen

Daglig leder Helge Larsen i Sped Trans har stor tro på det nye samarbeidet.

Fra sitt lager og terminal på Øra i Fredrikstad tilbyr selskapet både fortolling og 3PL. 

– Vårt hovedfokus er imidlertid transport innland, Norden og noe kontinentet. Dette gjelder stykkgods, partigods og ADR gods. I tillegg tilbyr vi ekspresstjenester både lokalt og nasjonalt, forteller Larsen.