Ny sjef i Jetpak Norge

Bernd Keller er ny adm. direktør i Jetpak Norge AS fra 1. april.

Publisert Sist oppdatert

- Jetpak er et av de mest spennende logistikk selskapene i Norge. Selskapet er godt posisjonert, har svært kompetente medarbeidere og ikke minst et stort nettverk av dyktige og engasjerte samarbeidspartnere. Jeg ser frem til å være med og videreutvikle Jetpak sammen med nye og gamle kollegaer, sier Bernd Keller.

Bred bransjekunnskap

Keller har lang fartstid i bransjen og har også tidligere jobbet i Jetpak Norge i perioden 2001-2011. Her hadde han ulike nøkkelroller innen forretningsutvikling og operasjonell drift. Han var med dette med på å bygge opp Jetpak Norge til et av Norges ledende selskaper innen raske og sikre leveranser.

Keller kommer fra stillingen som Direktør i Grønn Vekst i selskapet Høst Verdien i avfall AS.

Rask i Norden

Jetpak-gruppen tilbyr dør-til-dør tjenester i Norden med fokus på 0-12 timer. Tjenestene dekker dels spontanbehov for raske bud- og flytransporttjenester, dels skreddersydde distribusjons- og logistikkløsninger. Selskapet drives av egen organisasjon med utvalgte franchisetakere og agenter i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Jetpak finnes på mer enn 140 stasjoner i Norden, råder over ca. 700 bud- og lastebiler og tilbyr 3800 flyavganger i døgnet. Omsetningen i 2011 var over 850 mill. svenske kroner. Jetpak eies av Polaris Private Equity.