Denne pakken inneholder en spesialbygget sykkel som Jetpak skal bruke i Bergen neste uke.
Denne pakken inneholder en spesialbygget sykkel som Jetpak skal bruke i Bergen neste uke.

På vei for å redde Bergen fra sykkel-VM

Sykkel-VM i Bergen begynner i helgen og skaper logistikkutfordringer. Fredag sendte Jetpak denne pakken over fjellet for å redde situasjonen.

Publisert

Sykkel-VM, som arrangeres i Bergen fra 16. til 24. september er et av verdens største sportsarrangementer. Løypene i Bergen blir stengt for vanlig biltrafikk hver dag mellom klokken 08:30 og 19:00. Deler av sentrum er stengt hele døgnet, noe som skape utfordringer for byens vareleveringer.

For at arrangementet skal påvirke kundene i minst mulig grad, bruker Jetpak en spesiallaget sykkel for distribusjon i Bergen sentrum alle FM-dagene.

- Vi besluttet at veier stengt for biltrafikk ikke kunne stoppe oss, og setter derfor inn en sykkel-løsning for å få varer til og fra våre kunder i Bergen sentrum. Stopp i vår produksjon skal aldri skje; vi er tilstede 24/7/365 – og det skal vi være også under VM, sier Mariann Myklebust, Sales Manager i Jetpak Norge.

Fredag ble sykkelen sendt med budbil fra Oslo, og fra mandag morgen skal den være operativ i Vestlands-hovedstaden. 

Sykkelen ble dessverre forsinket fra leverandør, men i god Jetpak-ånd satte våre medarbeidere i gang med alternative løsninger. Sykkelen er derfor nå i en Jetpak-bil på vei over fjellet og er i full drift når VM er i gang, forteller Myklebust til MT.

Sykkel-VM vil påvirke noe på Jetpaks normale svært korte ledetider, og noen begrensninger vil det være. Med sykkel-løsningen, midlertidige depoter innenfor «VM-ringen» og ikke minst distribusjon gjennom kveld og natt, vil Jetpak forsøke å bidra til at sendinger kommer frem så snart som fysisk mulig og med det minimere utfordringene for kundene.