Bente Huse og Steen Brændstrup Jensen, henholdsvis Managing Director og COO/Operations Manager i nye Scanfreight AS er på plass i Kveldroveien på Vinterbro.
Bente Huse og Steen Brændstrup Jensen, henholdsvis Managing Director og COO/Operations Manager i nye Scanfreight AS er på plass i Kveldroveien på Vinterbro.

Kveldro for Bente og Steen

Nye Scanfreight er på plass i Kveldroveien 3 på Vinterbro utenfor Oslo.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En svært fornøyd Managing Director Bente Huse forteller til Transport Inside at med denne terminalen ligger alt til rette for en rasjonell og effektiv drift i tråd med Scanfreights virksomhet- og aktivitetsområder.

– I Kveldroveien har vi ca. 500 m2 kontorer og 2500 m2 stykkgodsterminal og lager til rådighet med store muligheter til å vokse, forteller Huse.

13 ansatte

– Vi startet flyttingen i april med syv ansatte i kontorene i Kongeveien 49 på Sofiemyr utenfor Oslo. Etter å ha doblet antall ansatte det første halvåret hadde vi for lengst vokst ut av kontoret. Vi er nå 13 ansatte her i tillegg til fem ved vårt kontor i Latvia, sier en fremoverlent Scanfreight-leder.

Selskapet har utvidet med flere produkter på kort tid. Det siste er trafikk til og fra Balkan og Hellas med ukentlige avganger.

– Vi tilbyr transporter til og fra hele Europa, i tillegg til fortollingstjenester, lagring og innlandsdistribusjon ut fra vår terminal på Sofiemyr, forteller daglig leder Bente Huse til Transport Inside.

– Og selvsagt fokuserer Scanfreight på personlig service og fleksible løsninger, understreker Huse.

Bransjetyngde

Hun kommer fra rollen som salg- og markedssjef i Nordcarrier, og har tidligere erfaring fra ledende roller i bl.a. Blue Water Shipping, NTG Road Norway og Itella Logistics.

Med seg i ledelsen har hun Steen Brændstrup Jensen som COO/Operations Manager, tidligere adm. direktør i Nordcarrier.

Han var en stund i tenkeboksen etter fusjonen mellom Nordcarrier og Toten Transport i april.

Nå er han på plass i Kveldroveien sammen med et dusin andre bransjeerfarne medarbeidere.

Bransjeprofiler

Det er de kjente bransjeprofilene Jan Erik Hermanseter og Terje Eriksen som står bak stiftelsen av nye Scanfreigh AS. Selskapet eies av LRN Transport AS og Mi-Lo Invest AS. Førstnevnte selskap representeres i Scanfreights styre av Terje Eriksen, tidligere mangeårig leder i Toten Transport, nå styreleder i LRN Transport.

Mi-Lo Invest AS representeres av Jan Erik Hermanseter som har gått inn i rollen som styreleder i Scanfreight. Hermanseters deltakelse i stiftelsen av Scanfreight er et resultat av at han etter sin exit fra KGH Spedisjon har savnet bransjen og ønsket å komme tilbake.

Vi har forresten åpent hus i nye lokaler 15. november holder Scanfreight åpent hus i sine nye lokaler i Kveldroveien 3 på Vinterbro.

Powered by Labrador CMS