Bama Logistikk fikk overrakt sine 10 nye Scania-er med 500 hestekrefters motor.

Ti nye Scania-er levert til Bama

OSLO (MTlogistikk.no): Bama Logistikk fikk mandag kveld levert sine ti nye Scania-er av Next Generation. Med det har Bama Logistikk kun Euro 6-biler i sin bilpark.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De nye bilene til Bama Logistikk er alle levert med den nye 13-liters motoren på 500 hestekrefter. Seks av bilene er levert med den nye S-hytten, mens de fire siste har R-hytten.

Byttet av biler har to grunner: Bama Logistikk vil både få ned dieselforbruket, og være best på miljø i transport-Norge.

Ekstrem flåtetest

SPENNENDE: Runar Bakken (t.v) i Bama Logistikk og selger Roger Listul i Norsk Scania.

For Scania er dette også en viktig levering.

- Nå får vi en ekstrem flåtetest med ti identiske biler som går i litt forskjellig kjøring, sier selger Roger Listul ved Scania i Skien som har levert bilene.

Alle de nye bilene er spesifisert med bakgrunn i de historiske dataene i flåtestyringsverktøyet til Scania.

Med dem som utgangspunkt er valgene av motor, girkasse, utveksling og alle andre ting som påvirker fremdriften av bilen tatt.

Nøkternt men påkostet

Om valget av motorer har vært nøktert så er det ikke spart på utstyret inne i bilen. Alt som kan være med på å gjøre arbeidshverdagen til sjåførene så bra som mulig er på bilene.

Det gjelder valg på alt fra de beste stolene, til utvidbar seng, både kupevarmer og kjøler, vridbare passasjerstoler, micro-ovn, kaffetrakter og uttak og kontakter for eksterne tilkoblinger.

For kjørekomforten er det også valgt adaptive LED-kjørelys og innfelte LED-fjernlys. Både i over og under frontruten. De nye bilene er også levert med to batterier så det ikke lenger er nødvendig å stå med bilen i gang selv om dieselvarmeren går.

- Vi ser et økende miljøfokus også fra våre kunder. Særlig i fiskeeksporten har det kommet sterkere den siste tiden, sier daglig leder Runar Bakken i Bama Logistikk.

Powered by Labrador CMS