Iver inngår ny avtale med Axess Logistics

- Fornyet tillit fra kundene våre er et bevis på at vi oppfyller kundenes forventninger og krav, sier regionsjef Mikael Ryberg i Iver.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ny flerårig avtale gir Iver AS, leverandør av IT-tjenester, fortsatt og utvidet tillit til å levere IT-driftstjenester til billogistikkselskapet Axess Logistics.

Axess Logistics tilbyr generalagenter og forhandlere en komplett logistikkløsning for nye importerte kjøretøy på det skandinaviske markedet samt logistikkløsninger for innenlands distribusjon av nye og brukte kjøretøy i Skandinavia. Nå har selskapet forlenget og utvidet avtalen med Iver om IT-driftstjenester.

De neste tre årene skal Iver levere drift av Axess Logistics' forretningskritiske systemer fra sine egne datasentre i Sverige. Ivers tjenesteleveranse omfatter også tjenester innen digitalt samarbeid som gir Axess Logistics' medarbeidere tilgang til alle applikasjoner, filer og samarbeidsverktøy de trenger for at arbeidsdagen skal bli effektiv, uansett hvor de jobber fra.

- Det er uhyre viktig for oss å ha et stabilt IT-driftsmiljø, siden flere av IT-systemene våre er virksomhetskritiske og direkte påvirker evnen vår til å levere tjenester til kundene. Vi tilhører dessuten en bransje som er i rask endring, samtidig som vi jobber hardt med digitalisering. Derfor trenger vi et driftsmiljø som er fleksibelt og lett kan tilpasses til nye krav, sier CIO Carl-Anders Berntsson i Axess Logistics.

- Fornyet tillit fra kundene våre er et bevis på at vi oppfyller kundenes forventninger og krav. Vi har i løpet av forrige avtaleperiode etablert et nært og utviklende samarbeid der vi har skaffet oss en stadig bedre forståelse av Axess Logistics' virksomhet og forretningsdrift. På den måten kan vi i rollen som leverandør og partner sørge for at vi tilbyr og leverer riktig type tjenester, slik at Axess Logistics får de riktige forutsetningene for å fortsette å utvikle seg og vokse, sier regionsjef Mikael Ryberg i Iver.

Powered by Labrador CMS