Fra venstre: Kristine Martinsen, key account manager PostNord, Beate Kihle, ass. dir. key account manager PostNord, Bjørn-Tore Svendsen, logistikksjef Komplett og Kristoffer Opheim, transportsjef Komplett.Foto: PostNord
Fra venstre: Kristine Martinsen, key account manager PostNord, Beate Kihle, ass. dir. key account manager PostNord, Bjørn-Tore Svendsen, logistikksjef Komplett og Kristoffer Opheim, transportsjef Komplett.Foto: PostNord

Avtale på flere hundre millioner

Komplett Group og PostNord har signert rammeavtale på flere hundre millioner kroner som forlenger selskapenes samarbeid.

Publisert

- Komplett Group er en langsiktig og strategisk forretningspartner vi har samarbeidet med siden 1991. Vi har i disse årene utviklet oss sammen med Komplett Group i et partnerskap der entusiasme, kremmerånd og høye forventninger har preget samarbeidet. At vi nå har inngått en avtale om å fortsette det tette samarbeidet med Komplett Group er vi glade for, sier administrerende direktør i PostNord, Robin Olsen.

- For oss er det viktig å samarbeide med en aktør som er god på leveranse i alle de nordiske landene. Tungtveiende for oss er også måten PostNord jobber med innovasjon. Vi blir i stor grad involvert, og det vil komme nye tjenester og løsninger våre kunder vil ha stor glede av, sier Anton Hagberg, administrerende direktør i Komplett Nordic.

Stadig høyere krav

Komplett Group og PostNord opererer begge i markeder der stadig høyere krav til tilgjengelighet, fleksibilitet og kundeopplevelse er kritiske suksessfaktorer. I likhet med Komplett Group må PostNord kontinuerlig tilpasse seg endringer i både markedssituasjon og kunders kjøpsadferd.

–Våre systemer, analyseverktøy og kontrollfunksjoner gir Komplett Group en helhetlig oversikt over egen logistikkflyt. Våre rådgivere jobber kontinuerlig sammen med Komplett Group med å se på utviklingsområder, og vi bidrar med dedikerte støttepersoner innen disse prosjektene og videre strategisk utvikling og partnerskap på nordisk nivå, forteller Key Account Manager i PostNord, Kristine Martinsen

Må forstå markedet

PostNord har gjennom mange år investert mye i å analysere og forstå kunde- og kjøpsadferd.

- Det er spennende for oss å bidra til at Komplett Group når sitt mål om å styrke posisjonen som Nordens ledende netthandelsaktør. Takket være vårt kundeløfte om alltid å være i forkant har både privatkunder og forretningskunder anerkjent vår kompetanse, sier Robin Olsen.