Optimera overtok nytt sentrallager i Vestby

Optimeras nye sentrallager får en nøkkelrolle i å dekke økende etterspørsel både fra netthandel og ved virksomhetens 200 utsalgssteder.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag 1. desember 2021 overtok Optimera sitt nye sentrallager i Vestby utenfor Oslo.

Lageret er på 23.000 kvadratmeter. Etter overtakelsen vil det bli innredet med blant annet automatiske lager- og plukksystemer før det tas i daglig bruk. Automasjonssystemene vil sørge for høy arealutnyttelse og kostnadseffektiv håndtering.

Effektiv logistikk er sentralt for Optimera. Selskapet har et omfattende nettverk av kranbiler inkludert hel-elektriske, distribusjonslagre og utsalgssteder over hele landet inkludert Montér-byggevarehus, Optimera Proffsenter, Montasjeutstyr-forretninger, Hansmark og RenCon.

– Sentrallageret øker kapasiteten vår. Det er viktig for vareutvalg, kundeservice og vekstmuligheter, sier logistikkdirektør Gard Erik Dahl i Optimera.

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark, RenCon, Montér og Montasjeutstyr. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Powered by Labrador CMS