Bård Kristensen begynte i sin nye jobb 1. august.
Bård Kristensen begynte i sin nye jobb 1. august.

Ny markedsdirektør i Consafe

Bård Kristensen har tidligere hatt ledende stillinger i IT-selskaper som Workday, Visma og Tellmann.

Publisert

Fra 1. august tok Bård Kristensen over stilingen som salgs- og markedsdirektør i Consafe Logistics AS. Han har bakgrunn som ingeniør, men er også utdannet innen business administration og markedsføring.

– Flere og flere kunder anser Astro WMS som et viktig strategisk verktøy for å sikre konkurransekraft og videre vekst. Vi vokser og har ambisiøse planer. Bårds erfaring vil bidra til å sikre en bærekraftig vekst for oss og våre kunder, sier Andreas Bjørnhaug, Managing Director for Consafe Logistics AS.

Kristensen kommer fra tilsvarende lederstillinger i hurtigvoksende programvareselskaper som Workday, Visma og Tellmann.

- Dette er et utrolig spennende og innovativt selskap, markedsledere med mange dedikerte kollegaer, og jeg gleder meg til å bidra med min kunnskap og erfaring. At vi allerede har 500 installasjoner sier mye, sier Kristensen selv.

Selv om 500 installasjoner er på plass, påpeker Kristensen at det fortsatt er store muligheter for vekst, siden mange norske selskaper ikke har kommet så langt i digitaliseringsprosessen som de kanskje burde.

- Selskaper som sitter fast med gammel teknologi går en tøff fremtid i møte. De selskapene som velger smidig teknologi gir økt verdi til sine eiere, bedre lønnsomhet, raskere vekst og kanskje enda viktigere så tiltrekker de seg de flinkeste folkene i bransjen, sier Kristensen.

Consafe Logistics har i mer enn 40 år utviklet ledende løsninger for lagerstyring, og deres Astro WMS er blant de mest brukte løsningene på det norske markedet