Asko oppgraderer flåtestyringen

Transics International utstyrer hele Askos nyttekjøretøyflåte med avanserte flåtestyringsløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Foruten bransjeledende flåtestyringsløsninger, inkludert OnBoard Computere, vil Askos lastebilsflåte på ca. 700 kombinerte lastebiler og trailere utstyres med mobile teknologier og kontorstøttesystem.

Innen 2016

Oppgraderingen av flåtestyringstjenestene starter til sommeren. Dette gjelder blant annet installasjon av neste generasjons telematikkløsning TX-TRAILERGUARD™ for effektiv styring av lastebiler, trailere og last. Transics forventer å ha fullført prosjektet innen slutten av 2016.

TX-TRAILERGUARD er en nyskapende telematikkløsning som integrerer de omfattende sanntidsdataene som samles inn av WABCOs ombordsystemer for avansert bremsing, stabilitetskontroll og effektivitet via Transics kontorstøttesystem TX-CONNECT og dets relaterte suite av telematikksystemer.

Solid overvåking

- Transics' flåtestyringsløsninger vil gjøre at vi i Asko er i stand til å overvåke hele flåten i sanntid, sier transportdirektør Svein Sollie i Asko.

Han viser til at Transics' avanserte systemer og teknologier etablerer en direkte forbindelse mellom lastebilene, trailerne, lasten og kontoret.

WABCO er en ledende global leverandør av teknologier og kontrollsystemer for sikkerhet og effektivitet for nyttekjøretøy. Grunnlagt for nesten 150 år siden, fortsetter WABCO i dag å levere banebrytende elektroniske, mekaniske og mekatroniske teknologier for automatiseringssystemer for bremsing, stabilitet og overføring, til verdens ledende produsenter av lastebiler, busser og trailere. Med salg på over 2,7 milliarder USD i 2013. WABCOs hovedkontor ligger i Brussel.

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS