Lorna Stangeland ( Vectura), Knut Aaland (ASKO) og Nils Pedersen (Coop) er tre av mange spennende foredagsholdere på årets Kiel-konferanse.

Spennende program hos Logistikkforeningen

Vareeierne møter mannsterke opp når Logistikkforeningen drar på cruise til Kiel for faglig og sosialt påfyll.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logistikkforeningen arrangerer tradisjonen tro årskonferanse på Kiel-fergen Color Magic 10.-12. mars. Etter at fjorårets jubileumskonferanse ble fulltegnet, ser ikke foreningens leder Helge Sundby noen grunn til at ikke årets konferanse også skal bli en dundrende suksess.

Her kan du lese mer om programmet og melde deg på konferansen.

Mange vareeiere

- Vi har fått med veldig mange vareeiere som foredragsholdere denne gangen. Det er lenge siden vi har kunnet by på et så spennende program, sier Sundby.

Vi tar kjapt høydepunktene fra programmet: Administrerende direktør i Brødrene Dahl, Roger Lunde, skal snakke om en «grønn logistikkmaskin med høy grad av automasjon og robotisering». Direktør for sentrallager i Europris, Jan Eilef Tomasi Engen, skal også fortelle om billigkjedens overgang fra manuelle prosesser til automasjon.

Sjefsarkitekt hos Coop Norge, Nils Pedersen, skal ta oss med og se på trender og muligheter for fremtiden.

Videre skal Lorna Stangeland, toppsjef hos Vectura, fortelle hvordan hennes bedrift har snudd et minus i hundremillionersklassen til pluss, mens Knut Aaland, direktør for kvalitet og miljø i ASKO, skal fortelle om hvordan matvaregiganten holder seg bærekraftig og klimanøytral.

Transportkriminalitet

Jon Molnes leder Statens vegvesens nye krimenhet. Han skal fortelle deltakerne om det er fritt fram for useriøse og kriminelle transportører på norske veier. Vi tipper svaret er nei, men her er mange gråsoner det sikkert er fornuftig å bli opplyst om. I forlengningen av det foredraget, kan det sikkert være lurt å få med seg litt etikk og moral gjennom foredraget til filosof og etikkekspert Henrik Syse.

- Dette er et så godt program at det bør bli fullsatt i år også. Det blir spennende å se hvilken vei vareeierne tar oss med inn i fremtiden, sier Helge Sundby.

Mykt foredrag får vi fra Erik Andersen (Politiet) som skal gå nærmere inn på temaet lederskap.

Mulig å sponse

Sundby forteller at det fortsatt er mulig å være med som sponsor, dersom man er kjapp.

- Dette er en unik mulighet til å møte folk i bransjen som er genuint interesserte i hva de holder på med. Det er mulig å promotere seg med fine konkurranser og aktiviteter på standene. Sponsorene får muligheter til å sikre seg nye kunder og kontakter i et faglig miljø, sier Sundby.

Årets underholdning får vi fra et av Norges hotteste eventband, Radiohits. Her kommer vi til å få sangpresentasjoner og sceneopptredener langt utover det ordinære.

Her kan du lese mer om programmet og melde deg på konferansen.

Selv om det faglige nivået i år er skyhøyt, har Kiel-konferansen aldri handlet kun om tunge fordypende foredrag. Deltakerne skal også underholdes.

 

Lørdag skal festbandet Radiohits få opp stemningen i Show Lounge, mens det jobbes fortsatt med å få andre spennende artister på plass.

Påmelding til konferansen skjer på www.logistikkforeningen.no. Hvis du ikke vil gå glipp av en gyllen anledning til å bli sponsor, så sende en epost til helge.sundby@randstad.no

Powered by Labrador CMS