Prinsens vei har ligget for salg siden før jul i fjor. Nå er prisen satt ned og eiendommen er omregulert. Foto: Colliers International

Fortsatt uten kjøper

Asko har en stor utfordring med å selge sitt tidligere hovedlager i Sandnes.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ingen kjøper har meldt seg, og logistikkselskapet har satt ned prisen fra 60 til 55 millioner kroner for lagereiendommen som har ligget for salg siden november i fjor, skriver Estate Media.

Den 13 mål store logistikkeiendommen i Prinsens vei 5 snaut to kilometer fra Forus jernbanestasjon i Sandnes ble lagt ut for salg i november i fjor med prisforlangende 60 millioner kroner.

Omreguleringer

Siden den gangen er eiendommen omregulert etter at bystyret 11. mars vedtok ny kommuneplan for Sandnes, et strategisk dokument som skal styre samfunnsutviklingen i et 15 års perspektiv.

– Eiendommen ligger i dag i et industriområde som er vedtatt som et transformasjonsområde. I ny kommuneplan er den avsatt til bolig og idrettsformål. Andel bolig avklares i reguleringsplan, melder rådgiver Jostein Gjerde i Colliers International.

I tillegg er det stilt krav om felles planlegging med nabotomtene, blant annet ble naboområdet på østsiden omregulert fra industri til bolig i 2018.

Powered by Labrador CMS