Prinsens vei har ligget for salg siden før jul i fjor. Nå er prisen satt ned og eiendommen er omregulert. Foto: Colliers International
Prinsens vei har ligget for salg siden før jul i fjor. Nå er prisen satt ned og eiendommen er omregulert. Foto: Colliers International

Fortsatt uten kjøper

Asko har en stor utfordring med å selge sitt tidligere hovedlager i Sandnes.

Publisert

Ingen kjøper har meldt seg, og logistikkselskapet har satt ned prisen fra 60 til 55 millioner kroner for lagereiendommen som har ligget for salg siden november i fjor, skriver Estate Media.

Den 13 mål store logistikkeiendommen i Prinsens vei 5 snaut to kilometer fra Forus jernbanestasjon i Sandnes ble lagt ut for salg i november i fjor med prisforlangende 60 millioner kroner.

Omreguleringer

Siden den gangen er eiendommen omregulert etter at bystyret 11. mars vedtok ny kommuneplan for Sandnes, et strategisk dokument som skal styre samfunnsutviklingen i et 15 års perspektiv.

– Eiendommen ligger i dag i et industriområde som er vedtatt som et transformasjonsområde. I ny kommuneplan er den avsatt til bolig og idrettsformål. Andel bolig avklares i reguleringsplan, melder rådgiver Jostein Gjerde i Colliers International.

I tillegg er det stilt krav om felles planlegging med nabotomtene, blant annet ble naboområdet på østsiden omregulert fra industri til bolig i 2018.