Slik skal innmaten i Asko Midt-Norges nye fryselager se ut.

TGW bygger automatisert fryselager for Asko i Trondheim

Asko investerer i et høyautomatisert fryselager i Trondheim med både høytlager og miniload-anlegg.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Har du husket å melde deg på Logistikk23?

Hva: Logistikk-konferanse
Når: Onsdag 31. mai, 09-16
Hvor: Vika Kino
Hvorfor: Oppdatere deg på logistikk-bransjen, både faglig og sosialt.
Hvem: Torgeir Waterhouse (Konferansier) Carl Aaby (Ikea), Teodor Bäckstrøm (Ikea), Hilde Andersen-Gott (Farmasiet), Martin Bentzen Often (NHO LT), Ole Andras Hagen (NHO LT), Christian Holth (Wallenius Wilhelmsen), Kari Due-Andersen (Akershus Eiendom), Sven Richard Magerøy Tønnessen (Posten), Inga Strümke (NTNU), Lars Erik Marcussen (Heidelberg Cement), Per-Kenneth Øye (Felleskjøpet Agri), Kjell Waløen (Volta Trucks), Øyvind Ludt (Moderne Transport), Glenn Lund (Logistikk Inside).

Se fullstendig program og meld deg på via www.logistikk23.no

Asko har et nettverk av 13 distribusjonslagre som forsyner det norske markedet, men det er gradvis blitt klart at kapasiteten på anlegget på Østre Rosten syd for Trondheim er begynt å bli for liten. Derfor utvider Asko Midt-Norge sitt distribusjonsanlegg sør for Trondheim med et 6800 m² stort fryselager.

Det er TGW som skal bygge innmaten det nye anlegget, som skal bestå av et høytlager med paller samt et miniload-lager med 38.000 lokasjoner.

– Vi er svært fornøyd med at Asko, markedslederen innen dagligvare i Norge, gir tillit til TGWs erfaring og ekspertise innen fryselager, sier Kristian Brink, salgs- og prosjektleder i TGW. TGW har kunder som Coop i Sveits og Nordfrost og Ica i Sverige på tilsvarende typer anlegg.

Det nye lageret vil være en 18 meter høyt, og ifølge TGW vil smarte løsninger utnytte plassen maksimalt.

Selve bygget skal stå ferdig i løpet av 2024, mens planen er å sette anlegget i drift i januar 2025. Ifølge TGW vil det nye anlegget sørge for bedret produktivitet og kortere ledetider, samtidig som bærekraft vil være i fokus. Samtidig skal ergonomi og arbeidsmiljø for de ansatte bli bedre.

Powered by Labrador CMS