Lars Kleveland i Toyota Material Handling Norway tester hytta på den nye Traigo80. - Den passer perfekt for Norge, sier han.

Ny tungvekter fra Toyota

HANNOVER (MTlogistikk.no): Toyota Material Handling benyttet CeMAT i Hannover til å komme med en tung, elektrisk nyhet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toyota Traigo80 ble avduket på åpningsdagen av messen i Hannover. Den finnes i størrelser fra seks til åtte tonn, der den sistnevnte også finnes med 900 mm lastsenter.

- Vi tror vi har utviklet en klasseledende tung 80-volts truckserie og et virkelig alternativ til forbreningsmotordrevne motvekstrucker, sier Craig Walby, Director Product Management at Toyota Material Handling Europe.

Vi fikk Toyota Material Handling Norways adm. direktør Lars Kleveland og Norges representant på Toyotas massive stand i Hannover, Hans Kristian Rønning, til å vise oss trucken. De gleder seg til å tilby den i det norske markedet. Spesielt er de glade for at trucken kan leveres med en helt nyutviklet hytte, perfekt for norske forhold.

Hans Kristian Rønning er norsk representant på Toyota-standen under CeMAT i Hannover denne uken.

Hytta er fulldempet og helt tett, noe som gjør støynivået og temperaturen svært behagelig for føreren.

Utsikten fra førerplass er også god. Her ser man gaffeltuppene gjennom masten, og har god kontroll på truckens ytre dimensjoner.

Løftehøyden går opp til 7,5 meter og trucken er selvsagt utstyrt med Toyotas System of Active Stability. Trucken er tilgjengelig med alle typer elektrisk energiforsyning. Batteribytte er også enkelt, om det er nødvendig, noe det kanskje ikke er om man bruker li-ion-batteri. Maks kjørehastighet er oppgitt til 20 km/t.

Toyota stilte også ut en versjon av Traigo80 uten lukket førerhytte.
Powered by Labrador CMS