Fortsatt best i Europa

For andre året på rad topper DHL Express den europeiske rangeringen fra Great Place to Work®

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Great Place to Work og The Economist Group anerkjenner DHL Express´ engasjement for sine ansatte og selskapets investeringer i en sterk kultur med fokus på de ansatte, forankret i formålsdrevet arbeid og rettferdig praksis, skriver selskapet i en pressemelding.

- Utmerkelsen fra Great Place to Work® anerkjenner vår innsats og engasjement for å skape en inkluderende, positiv og rettferdig arbeidsplass. Vi er stolte av anerkjennelsen, men vil fortsatt jobbe for forbedring og investere i det best mulige arbeidsmiljøet for teamet vårt, sier Alberto Nobis, CEO Europe DHL Express.

For å bli ansett som Best WorkplaceTM i Europa, må bedrifter delta på de nasjonale rangeringene fra Great Place to Work. Konfidensielle medarbeiderundersøkelser som vurderer ansattes erfaring innen tillit, innovasjon, bedriftsverdier og lederskap, kvantifiserer hver bedrifts ytelse. Bedriftene vurderes også med hensyn til deres forpliktelse til å skape en arbeidsplass som inkluderer alle ansatte, uavhengig av identitet og bakgrunn.

Powered by Labrador CMS