Annemarie Gardshol har fått jobben som toppsjef i PostNord-konsernet.

PostNords nye toppledelse

Ny lederduo utnevnt.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I vår gikk Håkan Ericsson av som toppsjef for PostNord AB og siden da har Annemarie Gardshol fungert som konstituert konsernsjef. Nå er det klart at hun tar over stillingen på permanent basis.

Peter Kjaer Jensen, blir nestkommanderende i PostNord, samtidig som han beholder ansvaret for selskapet i Danmark.

Med seg som nestkommanderende får hun Peter Kjaer Jensen som vice VD.

- Med dette får vi en ledelse med og kjennskap til virksomheten og med komplementære ferdigheter til å fortsatt lede omstillingen framover i et høyt tempo. Annemarie Gardshol og Peter Kjaer Jensen er begge godt kjent med PostNords utfordringer og har vært aktive i omstillingsarbeidet de siste årene, sier styreformann Christian Jansson i en pressemelding.

Gardshol er utdannet sivilingeniør og har vært ansatt i PostNord siden 2012, og har hat ulike lederstillinger i selskapet, blant annet som administrerende direktør for PostNord Strålfors og som Chief Strategy Officer. Fra 1. februar 2018 ble hun øverste leder i PostNord Sverige.

Peter Kjaer Jensen har vært en del av PostNord siden 2014 og har siden 2016 vært sjef for den danske delen av selskapet. Gjennom det har han vært den som har ledet den store omorganiseringen av brevvirksomheten i Danmark. Han har også lang bakgrunn fra selskaper som Maersk og Damco.

De to kommer fortsatt til å beholde sine roller som øverste ansvarlige i henholdsvis Sverige og Danmark.

- PostNord må på en fleksibel og effektiv måte fortsette å omstille for å tilpasse virksomheten til det voksende pakkemarkedet og til synkende brevvolumer og samtidig sikre høy kvalitet og servicegrad, oppsummerer Christian Jansson.

Powered by Labrador CMS