Andersen som førstevalg

Andersen Truck bidrar til suksess hos Maxbo i Elverum.

Publisert Sist oppdatert

Løvenskiold-Vækerø AS, selskapet som eier Løvenskiold Handel og Maxbo-kjeden, fortsetter sin satsing på fremtidsrettet lagerteknikk.

Det er to år siden Andersen Truck leverte Norges første hybridtrucker til Maxbo i Elverum.

- STILL-truckene er robuste, har få feil, vanvittig god driftsøkonomi og er brukervennlige, sier innkjøper Lars Nærum i Løvenskiold-Vækerø AS.

Han forteller også at selskapet har flyttet mye av vareflyten ut til regionale lager.

– Vi kjører nå fulle lastebiler og butikkpersonalet kan betjene kunder i stedet for å pakke varer for utkjøring, sier Nærum.

Størst i Norge

- Løvenskiold er den største STILL-kunden i Norge. Vi har en rammeavtale med Løvenskiold som gjør at de i tillegg til å være en stor kunde, også er en langsiktig og viktig kunde for oss, sier salgssjef Roger Mosbakk i Andersen Truck.

Det store antallet STILL-trucker Løvenskiold bruker, og en policy om å bytte brukte trucker mot nye trucker hvert femte år, gjør at Løvenskiold så langt i år har byttet ut 30 brukte STILL-trucker med nye.

- Vi følger også STILL sin utvikling av nye typer fremdriftsteknologi svært tett. Du skal ikke se bort i fra at vi er først ute også neste gang en ny, miljøvennlig og effektiv fremdriftsmåte når markedet, sier Nærum.