38 Andersen-trucker til Coca-Cola

Andersen Truck skal levere 38 maskiner til Coca-Cola Norge, deriblant to 8-tonns motvektstrucker av typen STILL RX 60-80.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den internasjonale brusprodusenten prioriterte sikkerhet, komfort og pris i anbudsrunden. Her vant STILL-truckene med høyt utstyrsnivå, energieffektivitet og robusthet, heter det i begrunnelsen fra Coca-Cola.

Strukturendring

Brusprodusenten har omstrukturert distribusjonsløsningen sin i Norge og distribuerer nå direkte til grossist fra et langt på vei automatisert lager. STILL-truckene bidrar til å øke effektiviteten på distribusjonslageret.

Blant annet fremheves to elektriske 8-tonns-trucker av typen RX 60-80 med firepallsaggregat flytter varene raskt og enkelt av og på semitrailere med sideåpning, fire paller av gangen.

Utvider satsingen

Salgssjef Roger Mosbakk i Andersen Truck forteller at leveransen også omfatter ti topalls-trucker av typen STILL RX 60-30, mens de resterende maskinene er lagertrucker som sniler og ledetrucker. Alle maskinene har elektrisk fremdrift.

- I tillegg til våre tradisjonelle leveranser til fiskeribransjen satser Andersen Truck nå mer på det såkalte tørre markedet, sier Mosbakk som understreker følgende:

- Jeg tror flere og flere på det tørre markedet nå har begynt å se fordelene ved driftssikre, robuste og energieffektive trucker.

Powered by Labrador CMS