Tommy Ness er administrerende direktør i nye Alpi Norway.

Alpi gjør inntog i Norge

1. oktober ble Norge det 81. landet i nettverket til Alpi Group.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter mange års samarbeid med en norsk agent, har Alpi Group nå valgt å etablere en egen avdeling i Norge – Alpi Norway.

Tommy Ness (58) er ansatt som administrerende direktør og skal ledet et team på totalt fire personer. Han har mer enn 30 års erfaring fra spedisjonsbransjen og kjenner det norske markedet godt. Han kommer fra en stilling som Director Road & Customs Clearance hos Greencarrier i Oslo.

– Jeg har hatt et tett samarbeid med Alpi i Danmark over mange år. Det var derfor et enkelt valg for meg da jeg ble forespurt om jeg ville bli en del av ALPI Norway. ALPI er en bedrift hvor man fungerer som et lag, hvor man spiller hverandre gode, forklarer Tommy Ness om bakgrunnen for oppstarten i Norge.

– Jeg er imponert over hvordan de sterke fortrinnene og det sosiale engasjementet fortsatt har betydning i Alpi. Og hos Alpi mener man det faktisk. Det er en unik plattform for å utvikle en ansvarlig og nærværende Alpi-avdeling i Norge, mener den nye direktøren.

Formelt er Alpi Norway et datterselskap av Alpi Danmark, og med etableringen har Alpi Group nå egne avdelinger i både Danmark, Sverige, Finland og Norge.

– Det styrker våre kjerneområder i et internasjonalt perspektiv og gir gode synergieffekter for alle de nordiske avdelingene i Alpi, forklarer Tommy Ness. 

Alpis trafikk mellom det europeiske kontinentet og Norge har utviklet seg kraftig gjennom de siste årene, og derfor er etableringen av Alpi Norway en logisk konsekvens av den nordiske strategien, opplyser selskapet i en pressemelding.

Alpi Group har egne avdelinger med over 1400 medarbeidere i 81 land og internasjonalt hovedkontor i Prato, Italia. Alpi Group tilbyr verdensomspennende transport og logistikk.

Powered by Labrador CMS