Ny Mafi til Alnabru

Alnabru Rep & Service har investert i enn ny økonomisk terminaltraktor.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brubakken har nylig levert en ny Mafi T230D til Alnabru Rep & Service AS som foretar den interne rangering av semitrailere på DB Schenker- terminalen på Alnabru.

Den nye modellen er utstyrt med Cummins motor på 129 kW, Allison automatgearkasse, Sisu og Kessler aksler samt Eurohitch svingskive.

Terminaltraktoren til Alnabru Rep & Service AS er utstyrt med førerhytte som er både ROPS- og FOPS-godkjent. Terminaltraktoren er utstyrt med Mafi Eco Mode system som er tilgjengelig i kombinasjon med Allison girkasse.

Systemet gjenkjenner om terminaltraktoren kjører med eller uten last, og velger automatisk et gir som reduserer turtallet på motoren. Ifølge produsenten gir systemet en drivstoffbesparelse på opp mot 20 prosent, i tillegg til at den bli mer stillegående.

Ronny Guddal hos Alnabru Rep & Service valgte akselavstand på 3.500mm på den nye Mafi terminaltraktoren, noe som gjør at fører har bedre plass for å koble luft/lys til/fra semihengere og spesielt ved rangering av fryse/kjøle-semier hvor de fleste har aggregatet i front av semien. Terminaltraktoren har også dobbeltvirkende løftesylindre og løftehøyde opp mot 1.000mm.

Powered by Labrador CMS