Kjøpte opp Alfakonsult

Sweco kjøper opp Alfakonsult AB i Gøteborg med 20 ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Alfakonsult AB er ett av Skandinavias ledende rådgiverselskap når det gjelder effektivisering av flyt mellom produksjon, lager og distribusjon. Primærmarkedet er Sverige og Norge. Selskapet har de siste årene vært tungt inne på konsulentsiden for både NorgesGruppen, Bama, Expert og Jøtul.

- Med dette oppkjøpet styrker Sweco tydelig sin posisjon innen logistikktjenester, og sammen blir vi en av de sterkeste aktørene på markedet. Vi kan nå tilby komplette rådgivertjenester, fra forstudie til igangsetting, sier Lars-Göran Sporre, adm. dir. for Swecos rådgivere innenfor industri i Sverige.

Alfakonsult startet i 1975 og har bygget opp en omfattende kundeportefølje innen privat og offentlig sektor. Kundene deres omfatter ledende aktører innen industri, lager, distribusjon, helse, havner og infrastruktur.

- Våre kunder har lenge etterspurt muligheten for komplett levering som omfatter alle nødvendige disipliner. Det er svært inspirerende å kunne realisere dette sammen med Swecos organisasjon, sier Bosse Famborn, Senior Partner hos Alfakonsult AB.