Alexander Haneng blir ny direktør i Digital innovasjon i Posten.

Han skal digitalisere Posten

Alexander Haneng (38) blir direktør for den nye enheten Digital innovasjon i Posten.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Digital innovasjon vil utgjøre et kompetansesenter for utvikling av nye innovative ideer og ikke minst være pådriver innenfor digital innovasjon. Det gleder meg at vi har fått på plass en kapasitet som Alexander Haneng til å lede denne nye enheten, sier konsernsjef Tone Wille i en pressemelding.

Haneng kommer fra rollen som COO (chief operating officer) og teknologidirektør i Geta, der han har ledet et team på 40 personer i fire land.

. I Geta har Haneng blant annet levert e-handelsløsninger til en rekke større selskaper. Han har også syv års erfaring fra Making Waves, sist som avdelingsleder og fagansvarlig. Tidligere har han utviklet og drevet flere oppstartvirksomheter.

– Haneng har sterk interesse og kompetanse innen digitalisering, nye trender og e-handel, og ikke minst lang erfaring med kundeorientert utvikling og smidige prosesser. Det gjør ham godt rustet til å lede Posten og Brings nye satsing på digital innovasjon, sier konserndirektør for IT og Digitalisering, Morten Stødle.

Haneng er utdannet innen IT med en Master i Software Engineering fra University of Sydney og en Cand. mag. Innen IT fra Universitetet i Oslo. Han begynner i sin nye jobb 1. september.

– Jeg ser med stor glede frem til å jobbe med mennesker og prosjekter i et selskap med en slik stolt historie og solid posisjon, og som samtidig har så utrolig store muligheter. Og det innenfor et felt jeg virkelig brenner for, sier Haneng.

Powered by Labrador CMS