Bjerke hos gamle kjente

Thorstein Bjerke, en av nestorene i bransjen, ble hedret av gamle kolleger, konkurrenter og kjente under MGFsjubileumsmarkering.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bjerke jobbet i truckbransjen i over 25 år. Merketilknytningen har vært mer variert enn for de fleste andre og har blant annet inkludert både BT, Clark, SMV, Kalmar og Baumann, men hovedsakelig er det de japanske merkene Mitsubishi og Komatsu som forbindes med Bjerkes navn.

Før han trakk seg tilbake i 2007 hadde han lagt bak seg en innholdsrik yrkeskarriere hos både Transportteknikk, Løwener Mohn og Astrup Løwener, før han i 1990 overtok selskapet AL Maskin.

70-åringen kan se tilbake på perioder som styreleder i MGF og som leder av truckgruppa i foreningen. Bjerke overlot sistnevnte post til Arne Husborn i Jungheinrich i 2007. Under jubileumsmarkeringen ble han kalt opp på scenen sammen med tidligere styreledere for å motta MGFs jubileumsbok.

- Hva fyller du pensjonisttilværelsen med?

- Vi er mye på hytta vår i Telemark, der får jeg dyrket mine to store lidenskaper, jakt og fiske, fortalte han MT. Ellers sørger han å holde seg sprek med mye fysisk aktivitet.

- På hytta er jeg såpass mye i aktivitet at der har jeg ikke noen spesielle rutiner, men når ikke jeg er på hytta passer jeg på å få min daglige spasertur på 2,5 timer. Samme om det regner eller snør, passer jeg på å få litt trim, sier Bjerke.

 

Powered by Labrador CMS