INGA STRÜMKE KOMMER TIL LOGISTIKK23:

Inga Strümke har som følge av fremveksten av kunstig intelligens og plattformer som ChatGPT blitt en svært ettertraktet foredragsholder. 31. mai kommer hun til Logistikk23.

Lær om AI fra Norges ledende og bestselgende forsker

Inga Strümkes bok om kunstig intelligens fyker ut av bokhandlene raskere enn de kommer inn. 31. mai kommer hun til Logistikk23 på Vika Kino.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logistikk23

Hva: Vårens viktigste logistikk-konferanse
Hvor: Vika Kino, Oslo

Når: 31. mai

Se fullstendig program og meld deg på www.logistikk23.no.

Konferansen arrangeres av Moderne Transport og Logistikk Inside i samarbeid med Logistikkforeningen.

Inga Strümke er forsker ved Norwegian Open AI Lab på NTNU, og har en bistilling som forsker hos SimulaMet. De siste ukene er hun blitt et hett havn i media, som en av landets ledende eksperter på nettopp kunstig intelligens (AI), og hennes bok «Maskiner som tenker» ligger nå på toppen av den norske boklisten. Og om du ikke har sett henne på TV de siste ukene, må du faktisk vurdere å slå på nyhetene …

Strümke er en av landets mest ettertraktede foredragsholder akkurat nå, og 31. mai kommer Strümke til Logistikk23 på Vika Kino, for å fortelle logistikkbransjen hva AI faktisk er – og hva det ikke er. Hun vil også delta i en panelsamtale med tidligere direktør for internett og nye medier i IKT-Norge Torgeir Waterhouse og Head of Emerging Technology i Posten Sven Richard Magerøy Tønnessen – der vi vil få svar på om utviklingen av kunstig intelligens er noe vi bør glede oss eller bekymre oss over.

Det foregår i sesjonen «Fremtidens uendelige muligheter» – som bare er én av mange gode grunner til å delta på Logistikk23.

Se fullstendig program og meld deg på www.logistikk23.no.

Sven Richard Magerøy Tønnessen kommer til Logistikk23 - han er sjef for å teste ut all mulig gøyal og potensielt nyttig ny teknologi for Posten.

På konferansen vil vi også ta et dypdykk i vareeierens tankesett. Vi vil presentere Moderne Transport og Logistikk Insides rykende ferske vareeierundersøkelse, og høre fra ledende transportkjøpere som Ikea Norge, Felleskjøpet og Farmasiet.

I sesjonen «Hvordan navigere i et utfordrende marked?» ønsker vi på konferansen å gi tilhørerne så god forståelse som mulig av hvor verden er og hvor den beveger seg. Næringspolitisk direktør i NHO Logistikk og Transport, Ole Andraes Hagen, vil med sin sedvanlige innsikt trekke de store linjene både bakover og fremover i tid, og Christian Holth, SVP i Wallenius Wilhelmsen, vil fortelle om hvilke utfordringer rederiet møter som en global logistikkaktør.

Carl Aaby er CEO i Ikea Norge, og kommer til Logistikk23.

Vi får også besøk av grunnlegger av de nye elektriske lastebilselskapet Volta Trucks, Kjell Waløen og administrerende direktør i Paxster, Oka Stormorken, som hvilke muligheter fremtidens kjøretøy gir.

Hele programmet og påmelding finner du på Logistikk23.no – og nå lønner det seg å være rask, for billettene går unna.

Det er også verdt å nevne at vi avslutter dagen med en båttur på Oslofjorden for de som ønsker og har anledning til det. Sjø, sol og nettverksbygging i en virkelig verden vil trolig være akkurat det vi har behov for etter å ha fått et innblikk i den potensielt dystopiske AI-fremtiden.

Se fullstendig program og meld deg på www.logistikk23.no.

Powered by Labrador CMS