Har koden på truckproblemet

Toyota og bemanningsselskapene har koden for å løse fører- og truckproblemet. En enklere truckhverdag er resultatet.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå skal det samhandles for å unngå at noen er i mangel av kombinasjonen truck og fører. Toyota Material Handling Norway har inngått samarbeid med Manpower og Adecco om korttidsutleie av truck med fører. Dette mener initiativtagerne er lønnsomt, fleksibelt og trygt.

Enkelt og kundevennlig

- Leie av truck med kvalifisert fører er både enkelt og økonomisk. Vi ønsker å gjøre det lettere for våre kunder å håndtere sesongsvingninger og akutt behov for truckleie samt tilhørende arbeidskraft. Derfor har vi inngått samarbeid med bemanningsselskapene, forteller regionsjef Lasse Sæther i Toyota Material Handling Norway.

Toyota stiller med leiemaskiner. Kunden trenger kun å forholde seg til én aktør, Toyota, og kunden får kun én faktura å forholde seg til. Adecco og Manpower vil bemanne maskinen.

Sæter forteller at løsningen med leietruck og fører innebærer en kostnadseffektiv truckpark, større økonomisk frihet, færre fakturaer, mindre administrasjon, og ikke minst, kun sertifiserte førere med korrekt sertifikat.

– Her snakker vi om førere som er prekvalifiserte og gjennomgått Toyotas Code of Conduct, sier regionsjefen.

I bresjen

Toyota Material Handling Norway AS er ledende aktør innen gaffeltruck og materialhåndtering. Selskapet er en komplett truckleverandør med markedets to førende truckmerker: Toyota motvektstrucker og BT interntrucker. Selskapet eies av Toyota i Japan, og har sitt norske hovedkontor i Trondheim.

Fordelt på de 12 regionskontorene har Toyota Norges største utleiepark på over 4500 trucker.

Korttidsleie er mest benyttet ved sesongtopper og når det oppstår øyeblikkelig behov for godshåndtering. Leietiden er fra én dag og lengre.

 

Powered by Labrador CMS