Bølerveien 61. (Bilde: Aberdeen)

Kjøper logistikkeiendom på Berger

Aberdeen Asset Management kjøper logistikkeiendom på Berger fra Fabritius Gruppen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bølerveien 61 er en 12.200 kvadratmeter stor lager- og verkstedeiendom som er oppført i 2017 og har Skanska Norge AS som eneste leietaker.

- Fondet har hatt et ønske om økt eksponering innen logistikksegmentet. Dette er en eiendom med gode kvaliteter, en solid og langsiktig leietaker i et område vi har tro på. At eiendommen er utviklet og bygget for Fabritius Gruppen AS, en av markedets største aktører for denne typen eiendom, har også vært et sentralt poeng i beslutningen om å kjøpe Bølerveien 61, sier Knut Haraldson, Fund Manager i Aberdeen.

På logistikk-toppen

- Eiendommen ligger i et område vi anser som et av de beste innen logistikk. Vi har flere fond og mandater som ønsker eksponering mot dette segmentet og vil således være aktive på kjøpersiden også fremover, sier Jens-Petter Guthus, leder for transaksjoner hos Aberdeen Asset Management.

Aberdeen Asset Management er en av Norges største utleiere av næringseiendom, og forvalter kontor-, logistikk- og kjøpesentre/handelseiendommer over hele landet.

Stor-investor

Fabritius Gruppen er en eiendomsutvikler og investor innen lager og logistikk i Stor Oslo. Selskapet har i år i tillegg til salget av denne eiendommen kjøpt eksisterende eiendommer for over 600 mill. kroner, og har eiendommer til ca. 900 mill. under bygging. Målsettingen over tid er å bygge en betydelig portefølje av eiendommer i Fabritius Gruppen som eies av Gjelsten Holding.

Powered by Labrador CMS