– Vi er glade for å kunne utvide vår kapasitet for å støtte våre kunders behov, sier Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics i NTEX.

Tredobler lagerkapasiteten

NTEX vil tredoble lagerkapasiteten i 2023, og kapasiteten vil øke fra 18.000 palleplasser til 54.000 palleplasser bare i Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med nyåpnede lokaler i Helsingborg og åpningen av et nytt lager i Göteborg i september, utvider NTEX lagerkapasiteten i 2023 og tredobler dagens kapasitet fra 18.000 palleplasser til 54.000 palleplasser bare i Sverige, opplyser selskapet i en pressemelding.

I Vestby har NTEX 33.000 pallepalsser.

– Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et omfattende spekter av tjenester, inkludert lager-, transport- og logistikkløsninger. Våre nye og utvidede fasiliteter viser vårt kontinuerlige engasjement for å møte våre kunders behov, sier Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics i NTEX.

I tillegg forvalter NTEX lagerfasiliteter på 33.000 palleplasser i Vestby i Norge, 16.000 kvadratmeter lagerplass i Bristol og Immingham i Storbritannia og 5.000 kvadratmeter i Lille i Frankrike.

– Med vår økte lagerkapasitet og kompetanse innen logistikk og transport er vi godt posisjonert for å ta på oss alle logistikkutfordringer. Vårt mål er å tilby våre kunder omfattende logistikk- og transportløsninger som gjør at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet, sier Hallstensen.

NTEX' lagerdrift tilbyr standard grensesnitt mot de fleste ERP-systemer og tilbyr en rekke logistikktjenester, inkludert varemottak, lagring/produksjon, ordreplukking og pakking, levering, ordre- og transportadministrasjon og WH-administrasjon.

"Vår ekspertise innen 3PL og lagerstyring, kombinert med vår betydelige kapasitet for nye kunder, gjør oss til den ideelle partneren for selskaper som ønsker å effektivisere sine logistikkprosesser," sier Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics i NTEX.

Powered by Labrador CMS