RST Logistics er på god vei til å bli en ledende aktør innen tredjepartslogistikk i Norge.Foto: RST Logistics

RST styrker posisjonen på 3PL

Logistikkbedriften RST Logistics har valgt Ongoing Warehouse som leverandør av lagerstyringssystem for sin 3PL­virksomhet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Målet er å bli en ledende aktør innen tredjepartslogistikk i Norge. Da er det viktig å ha et kompetent WMS-system som til en hver tid gir oss, og våre kunder, full oversikt over lagerbeholdning og ordrestatus, sier daglig leder Richard Sæther i RST Logistics AS.

Komplett aktør

Logistikkselskapet har de siste årene utviklet seg fra transportør til en komplett logistikk-leverandør og vil i 2016 omsette for ca. 80 mill. kroner.

3PL­virksomheten blir stadig viktigere.

- Vi er foreløpig veldig fornøyd med Ongoing og prosessen med å raskt komme i gang med systemet. Systemet er lett å bruke, er oversiktlig og har alle funksjonene vi trenger for å tilby kundene kostnadseffektive og optimale lagertjenester, sier Sæther.

Sky-basert

Ongoing Warehouse er et sky-basert lagerstyringssystem som i dag benyttes av rundt 150 logistikkbedrifter innen tredjepartslogistikk. Totalt kjøres vareflyten for ca. 3000 bedrifter i systemet.

- Vi så også en fordel i et lagerstyringssystem som har en kobling til transport management systemet vårt. Etter at ordrene er plukket og pakket i Ongoing, sendes de over til Transportnetts TMS-system Log:nett for lasteplanlegging, sier Richard Sæther.

- Vi ser frem til å hjelpe RST Logistics å utvikle en suksessfull virksomhet ytterligere, sier Gerhard Guron, daglig leder i Ongoing Warehouse AB.

RST Logistics AS disponerer i dag 6000 m2 lager med 6000 palleplasser i reol og på gulv. Lageret betjener ca. 200 ordrer daglig.

Ongoing Warehouse er et moderne, standardisert og sky-basert lagerstyringsverktøy for 3PL-­virksomhet.

Powered by Labrador CMS