På full fart inn i nordisk logistikk.

2XUs nordiske logistikk-kontroll

2XU Nordics AS får full kontroll på import og eksport med løsning fra Descartes.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

2XU (Two Times You) har raskt etablert seg som den mest teknologisk, avanserte sportsmerkevaren i verden og er tilgjengelig i over 70 land. 2XU utvikler og selger kompresjonstøy, våtdrakter, triathlon-, løp- og sykkelklær med fokus på komfort, funksjonalitet og innovasjon. Selskapet ble etablert i Melbourne, Australia i 2005 for produksjon av produkter som kan være med på å forbedre prestasjoner.

Hovedbase i Norge

2XU driver sin nordiske virksomhet gjennom datterselskapet 2XU Nordics AS med hovedadministrasjonen i Norge.

Selskapet har imidlertid valgt å flytte lageret fra Norge til Sverige som har tollager. Dermed unngås dobbel toll på varene som skal til Norge. 2XU Nordics har redusert kostnadene ved tollbehandling, ved selv å utføre dette.

- Vi startet med tollager og egenfortolling i februar 2018 og fikk dermed kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner, sier Kristoffer Jacobsen, finansdirektør i 2XU Nordics AS.

Kostnadsreduksjon

Descartes løsning for tollhåndtering bidrar til betydelig reduksjon av kostnadene knyttet til import og eksport av varer mellom Sverige og Norge.

- Vi er stolte av å kunne bidra med vår tollhåndteringserfaring, slik at 2XU Nordics når sine mål, sier Lars Persson, salgsdirektør for Norden i Descartes Systems Group.

Descartes Systems Group Inc. er et kanadisk multinasjonalt teknologiselskap som spesialiserer seg på logistikkprogramvare, programvare for forsyningskjeden og skybaserte tjenester for logistikkvirksomhet.

Powered by Labrador CMS