19. og 20. mars inviterer Kystrederiene og Shortsea Promotion Centre til seminar i Bergen.

Skal se på samhandling og muligheter for sjøtransporten i Bergen

Om en uke arrangeres konferansen "Samhandling og muligheter" i Bergen, hvor nøkkelpersoner fra transportbransjen samles for å utforske muligheter for mer konkurransedyktig godstransport i nære farvann, langs kysten og til Europa.

Publisert

Seminaret finner sted på Clarion Hotel 19. og 20. mars og er i regi av Shortsea Promotion Centre i samarbeid med Kystrederiene. 

Her tar vertskapet sikte på å diskutere samarbeid og ny teknologi som kan effektivisere transportkjeder og styrke bedriftenes og sjøtransportens posisjon i markedet. 

I en vareeierundersøkelse fra Shortsea Promotion oppga 8 av 10 vareeiere at miljøhensyn påvirket bedriftens logistikkvalg, som i klartekst betyr at leverandører som ikke tilbyr bærekraftige løsninger blir mindre relevante som fremtidige partnere. 

Konferansen vil utforske hvordan samhandling og ny teknologi kan møte kravene til bærekraftige og effektive transportkjeder. De ulike aktørene i verdikjeden, inkludert vareeiere, speditører, rederier, havner, operatører, lastebileiere, teknologileverandører og myndigheter, vil dele perspektiver og diskutere nødvendige grep for å styrke sjøveien som en konkurransedyktig transportmåte. 

Konferansen fokuserer på kunnskapsdeling, nettverksbygging og utforskning av transformative løsninger for bransjen.

Mer info og program finner du hos Shortsea Promotion Centre.

Powered by Labrador CMS