Bli norgesmester på varebil

I juni arrangerer Volkswagen Nyttekjøretøy uoffisielt norgesmesterskap i varebilkjøring – Volkswagen Varebilcup 2013.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom kvalifisering på nettsiden www.varebilcup.no, 17 delfinaler rundt om i Norge og storfinale i Oslo lørdag 15. juni, kan varebilsjåfører kjempe om premien: En ny topputstyrt Volkswagen Amarok varebil.

Du kan delta så lenge du kjører en varebil (uavhengig av merke) i jobben. Enten du er elektriker, snekker, anleggsgartner, budbilsjåfør eller telemontør kan man melde seg på ved å registrere seg på varebilcup.no med navn og registreringsnummer på bilen man kjører i jobb. Deretter velges en av de 17 delfinalebyene man ønsker å kvalifisere seg til. Herfra er det et spill på PC, iPhone/iPad eller Androide som tar deg videre der de 25 beste + 20 uttrukne deltagere går videre til delfinale. Fra delfinale er det 2 eller 3 som går videre til den store finalen i Oslo.

Norge rundt med VW

Delfinaler blir arrangert 17 steder rundt om i landet. Helt fra Alta i nord til Arendal i sør blir det mulighet til å kjøre krevende øvelser. De to beste går videre fra de minste byene og de tre beste går videre fra de større byene. Det blir litt forskjellig program på de ulike stedene, men felles er at man som deltager og publikum skal få oppleve noe av det Volkswagen Nyttekjøretøy har å by på av egenskaper og samarbeidspartnere, lover Volkswagen Nyttekjøretøy.

Finale med DDE

Den store finalen går av stabelen mellom Aker brygge og Rådhusplassen. På finalen skrus ferdighetskravene opp et hakk, og kjøreøvelsene kjøres som parallellslalåm etter utslagsprinsippet. Etter hver runde endres banen, og til slutt står man igjen med to finalister der den beste vinner hovedpremien. Det blir også mye å se på for publikum med alt fra stands fra samarbeidspartnere, underholdning fra scenen i tillegg til selve bilkjøringen. Programledere for dagen er Marte Stokstad og Ailo Gaup. Storfinalen i Oslo avsluttes med en konsert med DDE.

Premiebilen

Vinneren av Volkswagen Varebilcup 2013 vinner en helt ny topputstyrt Volkswagen Amarok highline 2,0 BiTDI 180 hk Automat varebil til en verdi av over 400.000 kroner til odel og eie!

På varebilcup.no kan du holde deg oppdatert på hvor varebilcup-turneen befinner seg. Her blir det løpende lagt ut nyheter om årets varebilbegivenhet.