Ny giv i vanskelig tid

Yngvil Henanger Woxen (39) er valg til ny leder for hovedstyret i Logistikkforeningen. Hun gleder seg til å ta fatt på utfordrende oppgaver.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Yngvil Henanger Woxen, produksjonsleder Bring Warehousing, er nyvalgt leder i Logistikkforeningens hovedstyre.

Ved generalforsamlingen i Logistikkforeningen i november ble leder for lokallaget Vestlandet, Yngvil Henanger Woxen valgt til ny leder av hovedstyret. Hun etterfølger rutinerte Lars Inge Fenes som har ledet Trøndelagsavdelingen i 15 år og vært hovedstyreleder de siste to årene.

- Jeg må innrømme at det kjentes godt å gi seg nå, erkjenner Fenes, etter lang og tro tjeneste.

Mange avlysninger

Yngvil Henanger Woxen jobber til daglig som produksjonsleder, Bring Warehousing i Bergen. Den nyvalgte hovedstyrelederen får en utfordrende oppgave med å lede en forening med fokus på nettverk i en tid der det nesten er forbudt å møtes.

Logistikkforeningen

Logistikkforeningen.no (tidligereNTLF), ble stiftet i 1966 og har over 900 medlemmer. Foreningens formål er å skape et faglig utviklende forum innen logistikk. Ved sin virksomhet skal foreningen fremheve og understreke den store betydningen det er for landets næringsliv og offentlig forvaltning å ha en velorganisert og rasjonell materialflyt/administrasjon.

Les mer på logistikkforeningen.no.

- Det er utrolig kjipt med alt som er blitt og blir avlyst, konkluderer hun. Blant arrangementene som ikke er blitt noe av i høst er Østlandsforeningens Kiel-tur og Østfolds Logistikkdagen. Samtidig er det avgjort at det ikke blir noen Røroskonferanse denne vinteren.

Inntil videre blir tilbudene til medlemmene digitale. Vestlandet har arrangert en digital versjon av Logistikkdagen, og Østlandsavdelingen skal har webinar med Jon Kåre Stene fra Kolonial.no og Lars Andreas Grønningsæter Aglen, daglig leder hos Milrab.no 24. november. Det webinaret er åpent for alle foreningens medlemmer.

Må se mulighetene

Yngvil Henanger Woxen understreker at man i dagens pandemi må se mulighetene som dukker opp. og ikke begrensningene.

- Når man går inni en tid med store endringer, der mulighetene våre endrer seg, så er det de som evner å omstille seg som når fram. Da vil det gjelde også for Logistikkforeningen, selv om vi er basert på frivillighet, så er det et behov for oss å omstille oss. Vi må tilpasse oss den nye hverdagen, sier hun.

Nettopp det at arrangementene til hvert lokallag blir lettere tilgjengelig for resten av medlemmene er en slik fordel.

- Det er masse dyktige mennesker i de ulike lokalforeningene. Når vi går i en digital retning på medlemsmøtene, kan vi tilby ting på tvers av lokallagene, sier Woxen.

- Når vi ser at vi har måttet avlyse konferanser som har vært ressurskrevende for foreningen, så gir et oss en mulighet til å arrangere flere kortere medlemsmøter fremover, mener hun.

Hun oppfordrer til å følge med på foreningens hjemmesider for å holde seg oppdatert på logistikkforeningen.no.

I Rogaland har Renate Brynhildsen overtatt styreledervervet fra Kurt Ommundsen. Hun jobber til daglig som seniorkonsulent logistikk i Felleskjøpet, og har sittet i styret i fire og et halvt år.

Powered by Labrador CMS