Kolonial.no-gründer Jon Kåre Stene (øverst) og Lars Andreas Grønningsæter Aglen, Daglig leder hos Milrab skal holde foredrag på Logistikkforeningens webinar 24. november.

Webinar med Milrab og Kolonial.no

Milrab.no og Kolonial.no forteller om hvorfor og hvordan, logistikken er en konkurransefordel. Vi skal høre mer om hvilke grep de har gjort, og hva norske e-handlere skal gjøre for å ta opp konkurransen mot Amazon?

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Webinar 24. november:

Meld deg på Logistikkforeningens webinar som går den 24. november fra kl. 10:00 – 11:00. Påmelding skjer ved å sende oss en epost: ostlandet@logistikkforeningen.no.
Alle påmeldte vil motta en Teams-link 5 minutter før start. Har du spørsmål til foredragsholderene? Send inn spørsmålene dine, slik at de kan bli besvart mot slutten av sendingen.

Sesongen for netthandel tar av i disse dager. De som lykkes gjør de grepene som må til, for å ligge i forkant av konkurrentene. I en tid der også Amazon etablerer seg i nabolaget, handler det om å tenke ut det unike.

Kolonial er for dagligvarebransjen den irriterende lillebroren, mens for forbrukermarkedet den reddende engelen. Korona-pandemien fikk fart i folks netthandelsvaner og Kolonial.no måtte brått øke kapasitet både på lageret og distribusjon av varer ut til norske hjem.

Milrab startet med å selge taktisk utstyr til militært personell, men utvidet raskt til å dekke et større forbrukermarked i konkurranse med hele sportsbransjen. De har hadde en ekspansiv vekst de siste årene og regner med å passere en omsetningen på 600 millioner kroner i 2020.

Dette webinaret handler i all hovedsak om hvilke grep Kolonial.no og Milrab har gjort for å møte ekspansiv vekst samt hvilke strategiske valg de har tatt for å møte nye markedsbehov.

Fra Kolonial.no møter vi Jon Kåre Stene som nettopp har skrevet en kronikk i Dagens Næringsliv om hvordan norske nettbutikker skal overleve inntoget fra Amazon. I tillegg er vi så heldig å møte Lars Andreas Grønningsæter Aglen, Daglig leder hos Milrab. Han har vært med på å skape denne fantastiske suksess som Milrab har oppnådd på relativt kort tid.

Meld deg på Logistikkforeningens webinar som går den 24. november fra kl. 10:00 – 11:00. Påmelding skjer ved å sende oss en mail ostlandet@logistikkforeningen.no. Alle påmeldte vil motta en Teams-link 5 minutter før start. Har du spørsmål til foredragsholderene? Send inn spørsmålene dine, slik at de kan bli besvart mot slutten av sendingen.

Powered by Labrador CMS