Sandu Nylmoen, CEO Logistic Contractor Norge/Danmark/Finland, tar kraftigere grep om Norge.
Sandu Nylmoen, CEO Logistic Contractor Norge/Danmark/Finland, tar kraftigere grep om Norge.

Logistic Contractor til Oslo

Spesialisten på utvikling av store logistikk- og industrianlegg i Norden, Logistic Contractor (LC), flytter til den norske hovedstaden.

Publisert

Lokaliseringen er et kontor- og lagerfellesskap i Wergelandsveien 1–3.

LC har vært til stede i det norske markedet siden 2015. Etter hvert som den lokale organisasjonen har vokst, har behovet for større lokaler bare økt.

- Det er Norge som er bra…

- Her kan vi tilby både ansatte og besøkende et trivelig og inspirerende miljø. Selv om Norge har hatt store begrensninger som følge av covid-19-pandemien denne våren, har vi hatt interessante samtaler med flere selskaper om nye prosjekter, sier Sandu Nylmon, administrerende direktør for Logistic Contractors norske, danske og finske datterselskaper.

Hun fremhever også at flyttingen bidrar til å styrke LCs lokale organisasjonen med å kunne håndtere et større volumer. - Akkurat nå avslutter vi vårt tredje prosjekt i Norge, som er et anlegg med kontorer, terminal og lager på til sammen 56.000 kvadratmeter i Vestby på vegne av DSV, forteller Nylmon.

Parallelt jobber selskapet også i det danske og finske markedet.

Rask utvikling

- Mot slutten av fjoråret skaffet vi oss et kontor i København, og nylig sikret vi oss egnede lokaler i Helsingfors. Totalt, inkludert den svenske organisasjonen, er vi nå 60 ansatte i Logistic Contractor. Så langt har vi oppført mer enn halvannen million kvadratmeter logistikkareal fordelt på rundt 80 prosjekter, sier Sandu Nylmon.

Logistic Contractor er ledende i Sverige på å utvikle og bygge logistikk- og industrianlegg. Med en moderne prosesstilnærming og velutviklede metoder tilbyr selskapet spisskompetanse innen sitt segment og en rasjonell og kostnadseffektiv måte å jobbe på.

Logistic Contractor er en del av Wästbygg Gruppen og er etablert i Norge, Danmark og Finland.