Tekniske Messen flyttes til Hellerud

OSLO (AT.no) Den Tekniske Messen flyttes fra Telenor Arena til Exporama Senteret på Hellerudsletta.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arrangør Maskingrossisternes Forening (MGF) vil dermed få to store messer på Hellerudsletta neste år. Vei og Anlegg-utstillingen er fra 6.-10. mai, mens den Tekniske Messen arrangeres inne i Exporama Senteret 15.-18. september.

I 2012 ble Den Tekniske Messen arrangert i Telenor Arena på Fornebu med 4000 besøkende. MGF og utstillerne var ikke fornøyd med fasilitetene eller besøkstallet, og dette er noe av grunnen til at arrangementet flyttes. I tillegg fremheves nærheten til Gardermoen, nytt hotell like ved Exporama Senteret, infrastruktur, kommunikasjon som årsaker til at Hellerud egner seg bedre.

- På Telenor Arena brukte vi mye penger på å forsyne standene med strøm, luft og vann. Dette slipper vi på Exporama Senteret der det er mange brønnuttak i gulvet, sier adm. direktør Anita Helene Hall.

Gulvet i Telenor Arena var ikke sterkt nok for flere av maskinene til Den Tekniske Messen, og måtte derfor forsterkes i forkant av arrangementet. Gulvet i Exporama Senteret er betydelig sterkere.

Hall sier utstillerne i 2012 var misfornøyd med besøkstallene på Fornebu, men at de var fornøyd med kvaliteten på de som kom. MGF vil være mer aktive i forkant med markedsføringen av Den Tekniske Messen som altså arrangeres i september neste år.

28. april er det «kick-off» på Exporama Senteret for aktuelle utstillere. Gaffeltruckgruppen i MGF (12 medlemmer) har varslet at de ønsker å delta i neste års arrangement.

 

Powered by Labrador CMS