Nederlandske Kloosterboer blir en del av Lineage Logistics.
Nederlandske Kloosterboer blir en del av Lineage Logistics.

Lineage kjøper hele Kloosterboer

Først kjøpte Lineage Logistics den norske virksomheten. Nå overtar den amerikanske logistikkgiganten hele Kloosterboer Group.

Publisert

Lineage Logistics

  • Startet med ett lager i 2008 i Seattle, men har kjøpt opp selskaper med røtter helt tilbake til 1886
  • 16.000 ansatte hvorav 12.000 I USA
  • Driver over 53 millioner m3 kjøle- og fryselager
  • 320 anlegg i 13 land i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Asia
  • Over 5000 kunder

Kloosterboer, med base i Nederland, er en ledende leverandør av temperatur-kontrollert gods og logistikk i Nord-Europa. Før jul i fjor kjøpte det amerikanske selskapet Lineage Logistics den norske advelingen, Kloosterboer Norway.

Nå overtar Lineage hele Kloosterboer Group, opplyser selskapet i en pressemelding.

Kloosteboer består av elleve anlegg i Nederland, Frankrike, Tyskland, Canada og Sør-Afrika, med totalt 6,4 millioner kubikkmeter lagringsplass og 790.000 palleplasser. Selskapet har over 900 ansatte.

- Å ønske Kloosterboer velkommen inn i Lineage-familien, markerer et monumentalt skritt mot å nå vår visjon om å bli verdens mest dynamiske temperaturkontrollerte logistikkselskap, med kapasitet til å betjene kunder i verdens ulike land, sier Mike McClendon, Lineages sjef for internasjonale operasjoner.

- Kloosterboers sterke skaperkultur og ledelse, kombinert med deres toppmoderne og strategisk plasserte nettverk, utfyller Lineages internasjonale tilstedeværelse og innovasjonsånd på en perfekt måte, noe som vil gi utrolig verdi til våre felles kunder, legger han til.

Kloosterboer-familien, som inntil nå har eid det nederlandske selskapet, blir med videre på reisen. De får deler av sin betaling for salget i eierandeler i Lineage Logistics.

Powered by Labrador CMS