Jungheinrichs nye personløfter EKM 202 når høyder opptil 5,3 meter.

I fem meters høyde

Jungheinrich tilbyr nå allsidig personløfter som plukker småvarer raskt og effektivt i høyder opptil 5,3 meter.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til de viktigste forbedringene i forhold til forgjengermodellen teller den mer enn dobbelt så store løftekapasiteten til personløfteren, som er spesielt godt egnet for plukking av alle typer småvarer uten pall.

I tillegg til 100 kilo lastvekt på øvre oppbevaringsbrett, har den nye EKM-en ekstra oppbevaringsplass med kapasitet for ytterligere 115 kilo, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Ekstrarom

Ekstra oppbevaringsrom på masten gir plass til arbeidsverktøy. Med sitt nye trefasevekselstrøms-drivverk oppnår personløfteren maksimal hastighet på opptil 8 km/t.

Det 120-amperetimers kraftige Li-ionbatteriet gir tilstrekkelig energi for spesielt lange og intensive arbeidsoperasjoner.

Varsellys

For bruk i butikker med mye trafikk, har personløfteren et varsellys som gjenkjenner farlige områder. Lyset aktiveres automatisk ved heving av plattformen og markerer et område rundt personløfteren.

Sikker av- og påstigning garanterer EKM gjennom en automatisk dørlås. For bruk i smalgang eller plukkreol, leverer Jungheinrich også personløfteren med lastruller. Siden masten kan kjøres ut, er gripehøyder opptil 5,3 meter mulig. Personløfteren er et ideelt alternativ til den klassiske stigen.

Metall

Chassiset på EKM er erstattet med en robust ramme av metall. Dermed er personløfteren optimalt beskyttet mot skader. Dette gjelder spesielt for drivhjulene, som har blitt plassert innenfor konturen på personløfteren.

Powered by Labrador CMS