Her salgssjef Jo Are Aslaksen (t.h.) i Locus sammen med sin svenske kollega, sjefskonsulent Jannik Just på Logistik & Transport i Göteborg. Foto: Per Dagfinn Wolden

Fusjonerer til Locus Solutions

Selskapene Locus Public Safety AS, Locus Logistics AS og Locus Holding AS har fusjonert og fremstår med det nye navnet, Locus Solutions AS.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nye selskapsnavnet gjelder fra 17. september, ifølge meldingen fra Locus.

- Fusjonen er en ren, intern reorganisering av vår selskapsstruktur for å forenkle vår administrasjon. Endringen vil ikke ha noen negativ påvirkning i vårt samarbeid med dere som partner/leverandør, sier daglig leder Per Edvard Heyerdahl i Locus Solutions AS.

Betjener transportbransjen

Locus leverer produkter og tjenester til transportnæringen, nødetater, vakt-, verdi- og assistanseselskaper, med et felles mål, og eies av kanadiske Enghouse Systems, en ledende leverandør av programvare-løsninger for transportindustrien.

I Sverige finner du også Locus Scandinavia AB og i Danmark Locus A/S.

Enghouse Interactive AB har som mål å bli et selvsagt valg for alle bedrifter som har behov for profesjonell håndtering av kundekommunikasjon, og dermed bli den ledende leverandøren av løsninger for kundekommunikasjon på det nordiske markedet.

TransFleet TMS er et av Locus-selskapets viktigste varemerker og redskaper for transportstyringen i både store og mellomstore produksjonsbedrifter som ønsker totaloversikt over verdikjeden.

Powered by Labrador CMS