REKRUTTERER: Fredrik Stavik (til venstre) og Petter Tveøy blir ansatt i Schibsted Delivery. Foto: Helthjem/privat
REKRUTTERER: Fredrik Stavik (til venstre) og Petter Tveøy blir ansatt i Schibsted Delivery. Foto: Helthjem/privat

Schibsted Delivery ansetter to nye ledere

Schibsted Delivery har nå besatt to stillinger som blir helt sentrale i fremtidens satsing.

Publisert

Schibsted Delivery, majoritetseier i Helthjem-nettverket, som hver natt distribuerer millioner av aviser, pakker og mat hjem til folk over hele landet, justerer nå opp satsingen ved å ansette Fredrik Stavik (35) og Petter Tveøy (45). Begge starter 1. februar.

Petter Tveøy kommer fra en stilling som IT-direktør i Tine Gruppen og han vil få lignende rolle i Schibsted Delivery. 

– Schibsted har omfavnet det teknologiske skiftet, og jeg ser virkelig frem til å sette meg inn i denne rollen og ikke minst bli kjent med hele verdikjeden som strekker seg over hele landet, med millioner av produkter. Min rolle blir først og fremst å bygge videre på den solide plattformen som allerede er på plass, sier Petter Tveøy.

nn kommer også Fredrik Stavik (35), som de siste seks årene har gått gradene i Helthjem Netthandel, hvor han har vært sentral i den enorme veksten selskapet har hatt. Fra 35 til godt over 500 millioner i årlig omsetning, og nå rundt 15 millioner pakkeleveringer årlig.

Stavik går inn i Schibsted Delivery som ny direktør for verdikjede og bærekraft. Transport står for rundt en tredjedel av alle utslipp i Norge og sentralt i dette er frakten av gods på tvers av et langstrakt land.

– Vi har en svært viktig jobb foran oss. Jeg ønsker å bygge videre på planene våre om ha en fossilfri distribusjon innen 2030 og være utslippsfri innen 2040. Dette skal balanseres med at vi stadig frakter mer etter hvert som vi vokser og flere bruker oss. En utfordring jeg ser frem til å jobbe mer med, sier Stavik.

– Vi har hatt sterk vekst de siste årene, spesielt innen pakkeleveringen, og nå ønsker vi å ta nye steg i et ganske krevende marked. Vi ønsker å videreutvikle oss innen data og brukerreise, samtidig som vi skal drifte mest mulig miljøvennlig. Derfor er jeg utrolig glad for at vi har fått på plass disse to, sier direktør i Schibsted Delivery, Hans Kristian Hallén-Hasaas.

Powered by Labrador CMS