Sterkere TNT i Norden

I løpet av august har TNT utvidet dekningen av internasjonale morgenleveringstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Publisert Sist oppdatert

Med de utvidelsene som er gjennomført, kan TNT nå levere til 15 % flere postnumre og 34 % flere bedrifter i regionen innen klokken 12 neste virkedag, melder selskapet i en pressemelding.

Bedre dekning

Bedrifter som leverer til eller sender fra Norden får nå også flere leveringsalternativer for pakker og frakt som haster.

Mer spesifikt har TNT opprettet eller forbedret dekning før klokken 12 i byer som Oslo, Stavanger, Stockholm, Göteborg, Malmö, Aarhus, Aalborg og Helsinki.

-  Vi har utvidet antallet steder i de nordiske landene med internasjonal levering neste morgen, for å hjelpe de av våre kunder som trenger hastighet og sikkerhet. De nyeste forbedringene inngår i TNTs strategi for å styrke posisjonen i Europa, sier Ian Clough, administrerende direktør i TNT International Europe.

Bedre flyforbindelser

Utvidelsen har blitt mulig takket være operasjonelle forbedringer i TNTs vei- og luftnettverk. Den 7. september relanserte TNT flyforbindelsen fra Liège til Stockholm Arlanda (ARN) og Örebro (ORB).

Ruten opereres fem ganger i uken med en B737, og vil gi tidligere ankomst for ankommende og senere avgang for utgående forsendelser sammenliknet med TNTs tidligere flyforbindelse til Västerås lufthavn. I Sverige fant TNT tidligere i år nye distribusjonspartnere som vil gjøre leveringen raskere i og rundt Stockholm, Malmö og Örebro.

I Finland vil TNTs daglige B737-fraktmaskin fra Liège til Turku nå også stoppe i Helsinki. Dermed vil TNT nå den finske hovedstaden tre timer tidligere enn før, og kan dermed tilby flere morgenleveringsalternativer i området. Flyet fortsetter til Turku om morgenen, og returnerer til Liège om natten. I sammenheng med denne endringen har TNT styrket hente- og leveringskapasiteten i Helsinki (såkalte PUD-tjenester).

I Danmark har TNT økt PUD-kapasiteten i områdene rundt København og Billund, slik at det kan leveres flere forsendelser innen kl. 12:00. Det samme har TNT gjort i områdene rundt Oslo og Stavanger.