Logistikkspesialisten trår til igjen

CODA Oslo International Dance Festival har signert en fraktavtale med Schenker AS for årets festival i Oslo Rådhus i oktober.

Publisert Sist oppdatert

CODA festivalen er Nordens største dansefestival og går av stabelen 14. - 25. oktober 2015.

Schenker har ansvar for frakt av utstyr for ZON-MAI utstillingen, som skal settes opp i Oslo Rådhus fra 14. oktober.

Frakten omfatter innhenting fra museum i Paris og frakt til Oslo Rådhus samt retur.

Som vanlig har Simon R. Isherwood en sentral finger med i spillet når Schenker tar del i messearrangementer. Selskapets prosjektleder for globale messer har lang erfaring med denne virksomheten.

Isherwood er ekspert på messelogistikk. Han er også Schenkers mann i VM og OL, og holder i selskapets avtale med Olympiatoppen.

Logistikkpresisjon

Å sørge for logistisk presisjon er en del av Isherwoods hverdag. Han har flere tiårs erfaring med internasjonale messer, bred kompetanse på alle kontinenter og bidrar til at Schenker kan påta seg en rekke logistiske spesialoppgaver.

Denne gangen dreier det seg om årets CODA-festival i Rådhushallen med multimedia-installasjonen La Zon-Mai av Sidi Larbi Cherkaoui og Gilles Delmas. Verket ble laget til åpningen av Musée de l’histoire de l’immigration i Paris, og belyser blant annet immigrasjonen til Frankrike.

21 dansere fra hele verden ble utfordret til å koreografere sitt ”hjem,” og La Zon-Mai setter dermed i gang årets festival som på ulike vis krysser grenser og bygger broer rundt temaene identitet, tilhørighet og hjem.

CODA har tidligere samarbeidet med Schenker AS (2013) og viderefører nå samarbeidet med denne avtalen.