Den nye avdelingen ligger i Longhammarvegen 17, snaut fire kilometer fra sentrum av Haugesund.
Den nye avdelingen ligger i Longhammarvegen 17, snaut fire kilometer fra sentrum av Haugesund.

Veøy etablert i Haugesund

- Vi ble utfordret av en stor kunde på å etablere oss slik at vi kunne dekke et lokalt behov de hadde for kvalitativt gode transportløsninger i Haugesunds-området, sier markedsdirektør i Veøy, Espen Angvik.

Publisert

Veøy har leid kontorer og terminal på Raglamyr, og onsdag 1. september var det oppstart.

Det var altså et konkret ønske fra en kunde som førte til at selskapet med hovedkontor i Åndalsnes valgte å etablere seg i nordre Rogaland.

- Ting har gått svært raskt fra forespørselen kom til vi nå har utarbeidet løsninger for lokal transport ut fra apoteker i hele nevnte region, sier markedsdirektør Angvik i en pressemelding.

Avdeling nummer 11

Kontoret i Haugesund blir det 11. kontoret Veøy har i landet.

- Vi er kjent med at området er krevende transportmessig, stiller med en god porsjon ydmykhet ovenfor området og oppgaven vi skal løse på vegne av kunden, men har god tro på at vi skal lykkes. Det er derfor vi er her – for å løse utfordringer våre kunder har i hverdagen, sier Angvik.

Avdelingen skal ledes av Stig Johnsen.

Medisin-eksperter

Angvik har sammen med Øyvind Andersen, leder for medisinavdelingen, ledet koordineringen rundt etableringen av kontoret. For Veøy er landets største transportør av medisiner ut til apotek.

Hver kveld laster man flere vogntog fra hovedlager i Oslo og ut til Trøndelag, Møre, Bergen, Stavanger, Kristiansand og til Østlandet. Godset er stort sett levert innen åpningstid på apotek neste morgen, fra Lindesnes i sør til Rørvik i nord.

- Vår Medisinavdeling er på jobb 24/7. Vi må ha kontroll på at alt fungerer som det skal, og allerede på natt forsøker vi å være parat til å varsle avvik fra det planlagte, hvis det oppstår. Og det gjør det jo fra tid til annen, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS