Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge og Christian Etholm, markedssjef i Jernia.

Nå kan du få drill på døra

- Du ser neppe et sykkelbud med grill på ryggen.

Publisert

Butikkjeden Jernia og leveringstjenesten Wolt inngår et strategisk samarbeid som innebærer at Jernias kunder kan få alt fra grill til drill levert hjem på døren.

 Allerede denne uken tilbyr Jernia hjemlevering med Wolt, og brukere av Wolt-appen kan bestille varer fra sin lokale Jernia-butikk i Wolt-appen. Wolt mest kjent for å bestille og få levert mat hjem på døren, men selskapet har fra før gitt brukere av appen tilgang til nesten 400 butikker og kan handle både bøker fra ARK, leker til barn fra Ringo og leker for voksne fra Kondomeriet, og antallet tilgjengelige butikker øker stadig. Nå er Jernia nestemann på lista.

 I første omgang skal leveringer av Jernia-produkter i Wolt appen være tilgjengelig fra ti Jernia-butikker i Oslo, Bærum, Trondheim og Stavanger, men flere butikker vil bli lagt til etter hvert som de to partnerne samler mer erfaring med samarbeidet.

 - Vi liker å si at med Wolt-appen har du et helt kjøpesenter i lomma, og med Jernia som en av våre samarbeidspartnere legger vi nå til mer enn 10.000 produkter i dette kjøpesenteret. Vi synes det er veldig spennende å ha med Jernia, med deres enorme produktportefølje, kvalitet og lokale tilknytning. Det skal gå greit å få levert det aller meste, men du ser neppe et sykkelbud med grill på ryggen. De største varene blir levert med bil, beroliger Elisabeth Stenersen, daglig leder for Wolt i Norge, i en pressemelding.

 - Med Wolt tilbyr vi nå enda flere muligheter for kundene våre til å enkelt få varene hjem. Jernia skal gjøre det lettere å lykkes med småprosjektene i hjemmet, enten det er kjøkken eller fikse-prosjekter, og da er hjemlevering en helt naturlig forlengelse av dette. Med rask levering på døren blir det rett og slett enda enklere for kundene våre å lykkes hjemme – det liker vi, sier Christian Etholm, Head of Marketing i Jernia.

Powered by Labrador CMS