Transport og Logistikk-general Jo Eirik Frøise frister med et allsidig program på årets Gardermoen-konferanse. Foto: Per Dagfinn Wolden
Transport og Logistikk-general Jo Eirik Frøise frister med et allsidig program på årets Gardermoen-konferanse. Foto: Per Dagfinn Wolden

Intim T&L-utstilling

Transport og Logistikk-general Jo Eirik Frøise lover en mer intim utstilling enn noen gang.

Publisert

Han forteller om god påmelding til årets utstilling på Transport & logistikk (T&L) 2017, 23. og 24 oktober.

– Med ca. 200 påmeldte fire måneder før konferansestart ligger vi godt i rute, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri som også forteller at det fremdeles er noen få ledige plasser igjen.

- I år kan jeg love et program som er toppet med rekordmange transportkjøpere som foredragsholdere med fokus på lønnsomhet, kvalitet, pris og framføringstid, understreker Frøise og fortsetter:

- Utstillingen er noe mer intim og kompakt uten at de rundt 80 utstillerne får mindre plass av den grunn. Det etableres også en "Speakers Corner" med scene og TV-skjermer. Her vil et begrenset antall utstillerne få tilmålt tid til egen promotering i pausene.

Allsidige innslag

Foruten tidligere Vectura-direktør Lorna Stangeland som forteller om den store snuoperasjonen i ett av landets største logistikkselskaper vil også Elkjøp Nordics toppsjef Jaan Ivar Semlitsch innlede på årets Gardermoen-konferanse og belyse hvordan fremtidens miljølogistikk og elretur vil se ut. Logistikkdirektør Stig Gustavsen i Fresenius Kabi Norge vil fortelle om legemiddelselskapets strenge krav.

- Under sesjonen for hvilke krav vareeiere stiller til transport vil man få foredrag fra både Ekornes og Bodø-selskapet Rapp Bomek som produserer og eksporterer branndører over hele verden. Sporet avsluttes med en sesjon som tar for seg lønnsomhet og kvalitet i logistikken, og vil bestå av foredragsholdere fra Glamox, Norske Skog Saugbrugs, JDE Norge (tidligere Kaffehuset Friele) og Sparkjøp, forteller Jo Eirik Frøise.