Klar for ”bøljan” blå

«Mr. Futurum», Guttorm Sand og Gustaf Rabo i PostNord AS, inviterer til nok en nettverksamling på Color Magic tur/retur Oslo-Kiel.

Publisert Sist oppdatert

Dagene 1. til 3. mars vil det som vanlig settes søkelys på utviklingen av morgendagens transport- og logistikkløsninger.

- Gode krefter bringes sammen for å utvikle nye og mer konkurransekraftige løsninger. Ideer utveksles, nye tanker fødes og erfaringer drøftes, kommer det samstemt fra parhestene Sand/Rabo. I fjor slo de litt ekstra på stortromma i anledning Futurums 10-års jubileum.

Øystein Dolmen, kjent fra «Knutsen og Ludvigsen», er konferansier og litt til på Futurum-konferansen.

Sparringspartner

Futurum er regionale nettverk av strategiske kunder av PostNord Logistics AS, og som aktivt bidrar til utvikling av bedre produkter og tjenester for begge parter. Nettverket er et sparrings- og refleksjonssted for utvikling av transport- og logistikkløsninger. I dag er det registrert over 120 medlemmer i Futurum over hele landet. Det er pr. i dag åtte regionale Futurum-avdelinger hvor hver avholder tre møter i året i tillegg til den årlige Futurum-konferansen hvor samtlige deltar.