Klar for ”bøljan” blå

«Mr. Futurum», Guttorm Sand og Gustaf Rabo i PostNord AS, inviterer til nok en nettverksamling på Color Magic tur/retur Oslo-Kiel.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dagene 1. til 3. mars vil det som vanlig settes søkelys på utviklingen av morgendagens transport- og logistikkløsninger.

- Gode krefter bringes sammen for å utvikle nye og mer konkurransekraftige løsninger. Ideer utveksles, nye tanker fødes og erfaringer drøftes, kommer det samstemt fra parhestene Sand/Rabo. I fjor slo de litt ekstra på stortromma i anledning Futurums 10-års jubileum.

Øystein Dolmen, kjent fra «Knutsen og Ludvigsen», er konferansier og litt til på Futurum-konferansen.

Sparringspartner

Futurum er regionale nettverk av strategiske kunder av PostNord Logistics AS, og som aktivt bidrar til utvikling av bedre produkter og tjenester for begge parter. Nettverket er et sparrings- og refleksjonssted for utvikling av transport- og logistikkløsninger. I dag er det registrert over 120 medlemmer i Futurum over hele landet. Det er pr. i dag åtte regionale Futurum-avdelinger hvor hver avholder tre møter i året i tillegg til den årlige Futurum-konferansen hvor samtlige deltar.

 

Powered by Labrador CMS